Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία
Νίκαιας
 
 

Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Νίκαιας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Ας προσευχηθούμε για τη διωκόμενη εκκλησία

E-mail Εκτύπωση

Σχεδόν ένας Χριστιανός σκοτώνεται κάθε ώρα σε όλο τον κόσμο μόνο λόγω της πίστης του. Οι αναφορές δείχνουν ότι περίπου 200 εκατομμύρια χριστιανοί σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν από σωματική βία, σύλληψη, βασανιστήρια, ακόμη και θάνατο απλώς και μόνο επειδή ζουν και εξασκούν μια πίστη που δεν είναι αποδεκτή από τους ηγέτες σε εκείνο το μέρος του κόσμου.

Περισσότερα...
 

Ημερίδα για τον πόνο

E-mail Εκτύπωση

Ο πόνος μπορεί να επηρεάσει σημαντική τη ζωή μας σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Παράλληλα, ο πόνος μπορεί να μας εμποδίσει από το να ζήσουμε την Χριστιανική ζωή όπως μας καλεί ο Θεός, αλλά και από το να απασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν ή χρειάζεται να κάνουμε. Ο πόνος μπορεί να οδηγήσει κάποιον στην απομόνωση, επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αισθάνεται ή επειδή αισθάνεται προσωπικά αδύναμος ή και ανίκανος να διαχειριστεί τον πόνο.

Περισσότερα...
 

Ο φθόνος και η σύγκριση

E-mail Εκτύπωση

O Bασιλιάς της Σπάρτης, Άγις που, συκοφαντείτο από συγγενείς του, παρακινήθηκε από αυλικούς του να τους τιμωρήσει. Εκείνος όμως δεν συμφώνησε απαντώντας: «Τους λυπούμαι κατάκαρδα. Ο φθόνος είναι η χειρότερη αυτοτιμωρία. Τιμωρούνται μόνοι τους. Πρώτον από το ίδιο το πάθος τους και δεύτερον από τις δικές μου αρετές. Αυτή η τιμωρία αρκεί».

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 39