Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία
Νίκαιας
 
 

Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Νίκαιας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Ο Ελληνικός ατομισμός και η έλλειψη συλλογικότητας

E-mail Εκτύπωση

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στουρνάρας, οικονομολόγος, πανεπιστημιακός, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος από τον Ιούνιο του 2014 και πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας στην Καθημερινή της Κυριακής. Σε αυτήν απαντά στο ερώτημα γιατί άλλες χώρες που μπήκαν σε μνημόνιο έπειτα από εμάς, βγήκαν πριν από εμάς και τώρα η οικονομία τους έχει ανοδική πορεία.

Περισσότερα...
 

H σημασία της προνοητικότητας

E-mail Εκτύπωση

Δεν μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας, ένα δεν λειτουργούμε με προνοητικότητα σε όλους τους τομείς, αλλά ειδικά και στον τομέα της διαχείρισης των χρημάτων μας. Καλούμαστε να προλαμβάνουμε και όχι να θεραπεύουμε. Προνοητικό είναι το άτομο που λειτουργεί με προβλεπτικότητα, το άτομο δηλαδή που που έχει την τάση να φροντίζει εγκαίρως για κάτι προτού συμβεί.

Περισσότερα...
 

Η ελπίδα στη δύναμη του Θεού

E-mail Εκτύπωση

Πολλές φορές απελπιζόμαστε και νιώθουμε έτοιμοι να τα παρατήσουμε. Σε εκείνες τις στιγμές, είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψουμε στον Θεό να μας ενθαρρύνει και χαρίσει αυτό που χρειαζόμαστε. Τι να κάνουμε λοιπόν όταν οι καταστάσεις δεν βαίνουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση;

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 35