Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία
Νίκαιας
 
 

Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Νίκαιας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Φίλτρο με βάση:
Μοναξιά μου όλα
12-09-2009
Νιώθεις πως είσαι μόνος ή μόνη επειδή δεν είσαι αρκετά καλός ή καλή; Αισθάνεσαι πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει; Νικάμε την μοναξιά σύμφωνα με την Γραφή όταν ανήκουμε σε μια κοινότητα αγάπης και όταν δίνουμε στους άλλους αυτό που περιμένουμε από εκείνους.
Τι θέλει ο Θεός περισσότερο από κάθε τι άλλο;
03-11-2009
Αυτό που ο Θεός επιθυμεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η συνεχής και απόλυτη παράδοση του είναι μας.
Πώς να λάβουμε τις καλύτερες ευλογίες από τον Θεό;
08-11-2009
Πώς να έχεις μία υγιής σχέση με τον εαυτό σου;
28-11-2009
Όλοι πρέπει να απαντήσουμε σε τρεις ερωτήσεις: 1. Ποιος είμαι, ποια είναι η ταυτότητα μου; 2. Πού ανήκω; (Ο Θεός μας έκανε κοινωνικά όντα, έχουμε την έμφυτη ανάγκη να ανήκουμε κάπου) 3. Τι πρέπει να κάνω; Ο Θεός μας δίνει μία ταυτότητα που κανείς δεν μπορεί να μας πάρει μακριά, μας τοποθετεί σε μία πνευματική οικογένεια και μας καλεί να ανακαλύψει και να βελτιώσουμε τα χαρίσματα μας.
Τα χαρακτηριστικά της υγιούς εκκλησίας
29-11-2009
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας υγιούς εκκλησίας; Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε αν η εκκλησία μας είναι υγιής στα μάτια του Θεού;
Αγαπάτε αλλήλους
06-12-2009
Στην ΠΔ καλούμασταν να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο ως σεαυτόν, όπως τον εαυτό μας (Λευιτικόν 19:18). Ο Χριστός όμως σήμερα στο μήνυμα μας, θέτει άλλο κριτήριο και στάνταρντ για την αγάπη μας προς τους άλλους.
Πώς θα γίνει η εκκλησία μια γροθιά, μια οικογένεια;
09-12-2009
Τι είναι αυτό που μπορεί να καταστρέψει την διακονία μας, μια εκκλησία και την μαρτυρία μας; Η απάντηση βρίσκεται στην ιστορία του Ανανία και της Σαπφείρας στο πέμπτο κεφάλαιο των Πράξεων των Αποστόλων.
Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων
20-12-2009
Πολλές φορές ακόμη και όσοι αγαπούμε τον Θεό χάνουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, εξαιτίας της υπερ-εξοικείωσης μας με τα πράγματα του Θεού και την γιορτή των Χριστουγέννων.
Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων (2)
25-12-2009
Ποιο είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων ; Μήπως βρίσκεται στα φωτισμένα λαμπάκια ; Μήπως στις διάφορες Χριστουγεννιάτικες, δήθεν, εκπομπές ; Η μήπως στις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων ; Τα Χριστούγεννα αφορούν τα γενέθλια του πιο σημαντικού προσώπου στην ιστορία, του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού
Σελίδα 1 από 54