Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία
Νίκαιας
 
 

Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Νίκαιας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Όμιλος νέων

E-mail Εκτύπωση

 

Μια κεφάτη και ζωντανή παρέα από νέους συναντιέται το Σάββατο στις 7:00 μ.μ. Ορισμένες από τις συναντήσεις διεξάγονται σε σπίτια, ενώ οι πιο πολλές λαμβάνουν χώρα στην εκκλησία.  Η ώρα ξεκινά με χριστιανικά τραγούδια και ύμνους και συνεχίζει με κάποια εισήγηση που αφορά ζητήματα που αγγίζουν τη ζωή των νέων. Μετά ακολουθεί ώρα για παρέα, κέρασμα, παιχνίδι, εξόδους, ταινίες και κουβέντα.

Στον όμιλο μας θα νιώσεις αγάπη, ζεστασιά και θα σου δώσουμε την προσοχή που σου αξίζει. Επιπρόσθετα, θα σε βοηθήσουμε να νιώσεις άνετα, να γίνεις γρήγορα μέρος της παρέας μας, να αναπτυχθείς πνευματικά και να απολαύσεις τις δραστηριότητες μας.

Ο σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε τους νέους σε μια προσωπική σχέση με τον Ιησού Χριστό και να ωριμάσουμε την πίστη όσων πιστά ακολουθούν τον Χριστό, απολαμβάνοντας παράλληλα την παρέα των υπολοίπων νέων

Στην Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Νικαίας έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η νεότερη γενιά θέλει να νιώσει ότι η άποψη της μετράει και ό,τι οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες της εισακούγονται. Θέλει να νιώσει πως ότι έχει να μας πει είναι εξίσου σημαντικό με οτιδήποτε εμείς της προτείνουμε. Η ώρα αποτελείται από συζήτηση και διδασκαλία πάνω σε θέματα,  που προκαλούν και διεγείρεται το ενδιαφέρον τους και να αγγίζονται οι ανησυχίες τους.

Πολλές φορές τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες των νέων. Ο ποιμένας πολλές φορές θα αφήσει στην άκρη το μάθημα που έχει ετοιμάσει προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που έχουν οι νέοι του ομίλου.